Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

  Angry Birds temapark

Angry Birds Activity Park er den nyeste aktivitetsparken på Gran Canaria. Den ligger i sentrum av feriebyen Puerto Rico på Gran Canarias sørkyst. Avstanden til Playa del Ingles, Maspalomas og San Agustin er 20-25 kilometer.

Parken er naturligvis sprunget ut av det populære mobil- og nettbrettspillet Angry Birds. Spillet er utviklet av det finske firmaet Rovio, og de er også blant eierne av aktivitetsparken.

Den 5500 kvadratmeter store aktivitetsparken er med sine 25 forskjellige aktiviteter som en kjempelekeplass. Den primære målgruppen er barn opp til 10-12 år, men også voksne kan være med på noen av aktivitetene. Det gjelder for eksempel det sju meter høye hoppetårnet, som man hopper fra, og lander på en stor luftpute.

I tillegg er det klatreslott, gokartbane, fotballbane, trampoliner, klatrevegg, løpehjulsbane, ballbasseng og mange andre aktiviteter. De karismatiske Angry Birds-figurene inngår i dem alle på en eller annen måte.

Det er lett for barna å få mange timer til å gå i parken. Et godt tidspunkt å komme dit på er sent på ettermiddagen, når solen og temperaturen så smått er på vei ned. Det er åpent til kl. 20:00 alle dager i uken året rundt.

De voksne kan eventuelt nyte en kopp kaffe i parkens utendørs kafé, som også har et overdekket område. Her er det også mulig å kjøpe forskjellig mat, is og noe kaldt å drikke. Ved siden av kaféen ligger en fin butikk, hvor det er mulig å kjøpe Angry Birds-suvenirer til minne om besøket.

Angry Birds Activity Park

Angry Birds park

Angry Birds

Angry Birds Gran Canaria

Angry Birds fodboldbane

Angry Birds gokart

Angry Birds trampolin

Angry Birds klatrevæg

Angry Birds restaurant

Angry Birds shop

 

 

   
 

Privacy policy