Svenska  Norsk  Norsk

 

Billiga resor till

Gran Canaria

 

 


Startsida

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Karta

Hotell

Topp 10 stränder

Aktiviteter

Klimat
 

 

 

Angry Birds aktivitetspark

Angry Birds Activity Park är Gran Canarias senaste aktivitetspark. Den ligger i semesterorten Puerto Ricos centrum, på Gran Canarias sydkust. Avståndet till Playa del Ingles, Maspalomas och San Agustin är 20-25 kilometer.

Parken bygger givetvis på det så populära mobil- och tabletspelet Angry Birds. Spelet är utvecklat av finska Rovio och de finns också med i ägarkretsen bakom aktivitetsparken.

Aktivitetsparken är hela 5500 kvadratmeter stor och med sina 25 olika aktiviteter är den som en enorm lekplats. Den primära målgruppen är barn upp till 10-12 år, men även vuxna kan vara delaktiga i vissa av aktiviteterna. Det gäller exempelvis det sju meter höga hopptornet, där man hoppar ut och landar på en stor luftkudde.

Därutöver finns klätterborgar, gokartbana, fotbollsplan, trampoliner, klättervägg, sparkcykelbanor, bollhav och många andra aktiviteter. På dem samtliga ingår alla de karismatiska Angry Birds figurer, på ett eller annat sätt.

Det är hur lätt som helst för barnen att få många timmar att gå åt i parken. En bra tidpunkt att komma är senare på eftermiddagen, då solen och temperaturen så smått är på väg ner. Aktivitetsparken är öppen till kl. 20:00 alla dagar i veckan, året runt.

Vuxna kan eventuellt njuta av en kopp kaffe i parkens utomhuscafé, som även har ett övertäckt område. Här är det också möjligt att köpa olika maträtter, glass och kalla drycker. Bredvid caféet ligger en finare butik, där man givetvis kan handla olika typer av Angry Birds souvenirer som minne av besöket.

Angry Birds Activity Park

Angry Birds park

Angry Birds

Angry Birds Gran Canaria

Angry Birds fotbollsplan

Angry Birds gokart

Angry Birds trampoliner

Angry Birds klättervägg

Angry Birds restaurang

Angry Birds shop

 
   

 

   
 

Privacy policy