Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima 

 

  Angry Birds temapark

Angry Birds Activity Park er den nyeste aktivitetspark på Gran Canaria. Den ligger i centrum af feriebyen Puerto Rico på Gran Canarias sydkyst. Afstanden til Playa del Ingles, Maspalomas og San Agustin er 20-25 kilometer.

Parken er naturligvis udsprunget af det populære mobil- og tabletspil Angry Birds. Spillet er udviklet af det finske firma Rovio, og de er også med i ejerkredsen bag aktivitetsparken.

Den 5500 kvadratmeter store aktivitetspark er med sine 25 forskellige aktiviteter som en kæmpe legeplads. Den primære målgruppe er børn op til 10-12 år, men selv voksne kan være med på nogle af aktiviteterne. Det gælder for eksempel for det syv meter høje hoppetårn, hvor man springer ud og lander på en stor luftpude.

Derudover er der klatreborge, gokartbane, fodboldbane, trampoliner, klatrevæg, løbehjulsbane, boldbassin og mange andre aktiviteter. På dem alle sammen indgår de karismatiske Angry Birds figurer på den ene eller anden måde.

Det er let for børnene at få mange timer til at gå i parken. Et godt tidspunkt at komme er sidst på efterdagen, hvor solen og temperaturen så småt er på vej ned. Der er åbent til kl. 20:00 alle ugens dage hele året rundt.

De voksne kan eventuelt nyde en kop kaffe i parkens udendørs café, der også har et overdækket område. Her er det også muligt at købe forskelligt mad, is og kolde drikkevarer. Ved siden af caféen ligger der en fin butik, hvor det er muligt at købe en masse Angry Birds merchandise.

Angry Birds Activity Park

Angry Birds park

Angry Birds

Angry Birds Gran Canaria

Angry Birds fodboldbane

Angry Birds gokart

Angry Birds trampolin

Angry Birds klatrevæg

Angry Birds restaurant

Angry Birds shop

 
   

 

 

Kontakt · Privacy policy