Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima 

 

  Aqualand

Aqualand lidt nord for Maspalomas er det største vandland på Gran Canaria. Det ligger forholdsvist tæt på de fleste af Gran Canarias feriebyer, men det er Maspalomas, Playa del Inglés og San Agustin, som er tættest på.

Aqualand er uden tvivl et godt bud på en sjov, spændende og hæsblæsende dag for hele familien. Der er aktiviteter til alle, lige fra de mindste børn til familiens største vovehalse.

De mindste har deres eget område med en stor splash pool. I poolens lave vand er der en klatreborg, forskellige klatrefigurer og mange små farverige vandrutsjebaner. Forældrene kan følge godt med fra solsengene omkring poolen.

En anden stor pool er bølgebassinet, hvor bølgemaskinen starter op en gang i timen. Bølgebassinet er omringet af parkens lazy river, og med den kæmpestore vandrutsjebane Twin Racer Turbolance i baggrunden. Det er én af de største vandrutsjebaner i Europa.

Derudover er der utallige vandrutsjebaner, hvor de fleste kan være med. På nogle af dem kan flere personer race side om side mod hinanden, på andre kan to eller flere køre sammen, og endelig er der nogle, hvor vovehalsene kan prøve grænserne af.

Der er naturligvis restauranter, isboder og små butikker i Aqualand. Der er også mulighed for at opbevare sine værdigenstande i specielle sikkerhedsskabe.

Der går bus til Aqualand fra de nærmeste feriebyer, og så er der en særlig bus fra Puerto Rico. Bussen fra Puerto Rico kører til både Aqualand og det det nærliggende Palmitos Park, der har samme ejer.

Se Aquaparks hjemmeside for åbningstider og priser.

Aqualand for børn

Splash pool Aqualand

Water labyrint

Aquamanía

Rapids Aqualand

Lazy river Aqualand

Twin Racer Turbolance

Aqualand Gran Canaria

Aqualand bølgepool

Restaurant Aqualand Gran Canaria

 
   

 

 

Kontakt · Privacy policy