Svenska  Norsk  Norsk

 

Billiga resor till

Gran Canaria

 

 


Startsida

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Karta

Hotell

Topp 10 stränder

Aktiviteter

Klimat
 

 

  Aqualand Gran Canaria

Aqualand, som befinner sig något norr om Maspalomas, är det största vattenlandet (äventyrsbadet) på Gran Canaria. Det ligger förhållandevis nära de flesta semesterorterna på Gran Canaria, men det är Maspalomas, Playa del Inglés och San Agustin som ligger närmast.

Aqualand är utan tvivel ett bra bud på en kul, spännande och halsbrytande dag för hela familjen. Det finns aktiviteter för alla, allt från de minsta barnen till familjens största våghalsar.

De minsta har sitt eget område med en stor splash pool. I poolens grunda vatten finns en klätterborg, olika klätterfigurer och många små färgglada vattenrutschbanor. Föräldrarna kan hålla ett öga på sina barn från solsängarna kring poolen.

En annan stor pool är vågbassängen, där vågmaskinen går i gång en gång i timmen. Vågbassängen är omgiven av parkens lazy river, med den enorma vattenrutschbanan Twin Racer Turbolance i bakgrunden. Det är en av största vattenrutschbanor i Europa.

Dessutom finns i vattenlandet otaliga vattenrutschbanor, där de flesta kan vara med. På några av dem kan flera personer tävla sida vid sida mot varandra, på andra kan två eller flera åka tillsammans, och givetvis finns även några där våghalsarna kan känna utmaning.

Det finns naturligtvis restauranger, glasskiosker och små butiker i Aqualand. Det är till och med möjligt att förvara sina värdesaker i speciella säkerhetsskåp.

Från närmaste semesterorter finns det bussförbindelser, och från Puerto Rico går en särskilt buss. Bussen från Puerto Rico går till både Aqualand och den närliggande Palmitos Park, som har samma ägare.

Se Aquaparks hemsida för öppettider och priser.

Aqualand för barna

Splash pool Aqualand

Water labyrint

Aquamanía

Rapids Aqualand

Lazy river Aqualand

Twin Racer Turbolance

Aqualand Gran Canaria

Aqualand vågmaskinen

Restaurant Aqualand Gran Canaria

 
   

 

   
 

Privacy policy