Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

  Gran Canaria

Aqualand litt nord for Maspalomas er det største badelandet på Gran Canaria. Det ligger forholdsvis nær de fleste feriebyene på Gran Canaria, men det er Maspalomas, Playa del Inglés og San Agustin som er nærmest.

Aqualand er utvilsomt et godt tilbud på en morsom, spennende og hesblesende dag for hele familien. Det har aktiviteter for alle, fra de minste barna til familiens største våghalser.

De minste har sitt eget område med et stort plaskebasseng. Det er et klatreslott, forskjellige klatrefugurer og mange små og fargerike vannrutsjebaner i det grunne bassenget. Foreldrene kan følge godt med fra solsengene rundt bassenget.

Et annet stort basseng er bølgebassenget, hvor bølgemaskinen starter opp en gang i timen. Bølgebassenget er omringet av parkens 'lazy river' og med den kjempestore vannrutsjebanen Twin Racer Turbolance i bakrunnen. Den er en av de største vannrutsjebanene i Europa.

I tillegg er det utallige vannrutsjebaner hvor de fleste kan være med. På noen av dem kan flere personer race side om side mot hverandre, på andre kan to eller flere kjøre sammen, og endelig er det noen hvor våghalsene kan prøve ut grensene sine.

Det er naturligvis også restauranter, isboder og små butikker i Aqualand. Det er også muligheter for å oppbevare verdigjenstander i spesielle sikkerhetsskap.

Det går buss til Aqualand fra de nærmeste feriebyene, og det går også en særlig buss fra Puerto Rico. Bussen fra Puerto Rico kjører til både Aqualand og nærliggende Palmitos Park, som har samme eier.

Se Aquaparks nettsted for åpningstider og priser.

Aqualand for barn

Splash pool Aqualand

Water labyrint

Aquamanía

Rapids Aqualand

Lazy river Aqualand

Twin Racer Turbolance

Aqualand Gran Canaria

Aqualand bølgebasseng

Restaurant Aqualand Gran Canaria

 

 

   
 

Privacy policy