Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

 

Arguineguin

Arguineguin ligger på den sørvestlige kysten av Gran Canaria mellom Playa del Ingles og Puerto Rico.

Inntil nylig var Arguineguin mer en kanarisk fiskelandsby enn et turistferiested, men dette har endret seg. Nå finnes det flere store turisthoteller i byen, for eksempel Servatur Green Beach.

Men i motsetning til feriesteder som Playa del Inglés og Puerto Rico, har Arguineguin fremdeles litt av den gamle kanariske sjarmen igjen.

Spesielt nordmenn har tatt Arguineguin inn i deres hjerter, og den norske befolkningen er nokså stor i Arguineguin om vinteren. Du finner til og med en norsk skole, norsk kirke og et norsk helsesenter i eller rett utenfor Arguineguin. Og i det nærliggende feriestedet Patalavaca ligger det store norsk-eid timeshare-feriested Anfi del Mar.

Strender i Arguineguin
Arguineguin har flere strender. Den mest sentrale stranda har mørk lavasand og ligger nært barer, butikker og restauranter. Den veldig fine menneskelagde stranden i Patalavaca (Anfi del Mar)kan nås til fots.

Restauranter og nattliv i Arguineguin
Det er flere barer og restauranter i Arguineguin. Ettermiddagene er veldig rolige, men et mer livlig nattliv finnes i Puerto Rico kun ti minutter unna med taxi.

Aktiviteter i Arguineguin
Det er to shoppingsentre i Arguineguin. Det nyeste og mest interessante er La Marea-shoppingsenteret på hovedveien.

Nært La Marea finner du det eldre Ancora-senteret som sprer seg ut over et nesten forvirrende antall etasjer med mange små butikker og kafeer.

Den travleste dagen i uka er tirsdag, når Arguineguín arrangerer det største markedet på Gran Canaria. For å unngå trafikken kan du ta fergen fra Puerto Rico eller Puerto de Mogán for å besøke markedet eller ta en gåtur rundt den pittoreske havnen.
 

 

Arguineguin

Arguineguin strand

Arguineguin hoteller

Arguineguin restaurant

 
 
 
 
      

Arguineguin kart

 

 
 

 

 

Privacy policy