Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

  Arucas

Landsbyen Arucas ligger vest for Las Palmas.

Arucas kjennemerke er den flotte katedralen, Iglesia de San Juan Bautista. Når man nærmer seg byen, så virker den 60 meter høye kirken svært stor i forhold til landsbyens størrelse.

Byggingen av kirken ble påbegynt i 1909, men den ble offisielt først ferdig i 1977. Mange tror det er en kopi av Catedral de la Sagrada Familia i Barcelona, som ble designet av Gaudi. Det er selvsagt ikke en kopi, men det er unektelig mange likhetstrekk med Gaudis mesterverk i Barcelona.

Byen inviterer til å gå en tur i de vakre omgivelsene. Rundt Plaza de la Constitucion ligger det flere flotte bygninger, deriblant byens rådhus. Du finner også flere flotte offentlige hager/parker, og det lille museet 'Museo municipal de Arucas'.

Men det er ikke bare for å se på kirker og flott arkitektur at turistene strømmer til Arucas. I byen ligger det nemlig også en svært populær romfabrikk, som produserer ikke mindre enn 3,5 millioner liter rom og likør. Fabrikken er mest kjent for rommen 'Ron Areucas'.

Etter diverse prøvesmakninger kan man på museet 'Museo Ron Arehucas' lære masse om romproduksjon gjennom tidene, og i fabrikkens butikk kan man kjøpe produktene til gode priser.

Hvert år den 24. juni er det fest i Arucas. Da feirer byen deres beskyttende helgen, San Juan Bautista.

 

Arucas

Iglesia de San Juan Bautista

Arucas plaza

 
 
 
 
      
 

 

 
 

 

 

Privacy policy