Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

 

Bahia Feliz

Feriebyen Bahia Feliz ligger ca. 7 kilometer nordøst for Playa del Inglés. Det er en mindre ferieby, som byder på en meget afslappende atmosfære.

Stranden
Stranden i Bahia Feliz er at betragte som en stenstrand, selvom der er mindre områder med sand. Vandet bliver hurtigt dybt, så alt i alt er stranden ikke børnevenlig. 

Restauranter og natteliv
I centrum af byen er der flere hyggelige restauranter og fortovscaféer. Der ligger også et lille center i Bahia Feliz og her ligger der også nogle restauranter. 

Aften- og nattelivet er stort set baseret på hotellernes egen underholdning, men de som har lyst til mere, kan tage en taxa til Playa del Inglés. Her er Gran Canarias heftigste natteliv.

Der ligger en windsurfing skole på stranden i Bahia Feliz. Den er velplaceret her, da det ofte er ret blæsende på stranden og ud for kysten.  

Aktiviteter
Der er ikke mange aktiviteter i Bahia Feliz, men det er netop derfor at denne ferieby er velegnet til en stille og afslappende solferie.

Der er dog én undtagelse, nemlig Garbo's Dinner Show, der er Gran Canarias største show af sin art. Her serveres der en tre retters menu, som følges op af show, dans og sang. Garbo's ligger i Bahia Feliz.
 

 

Bahia Feliz

Bahia Feliz strand

Bahia Feliz hotel

Bahia Feliz

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 3.029 - se mere her

 
      

Bahia Feliz kort

 

 
 

Kontakt · Privacy policy