Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima 

 

  Holiday World

Holiday World i Maspalomas er Gran Canarias største tivolipark. Her tilbydes traditionelle forlystelser, som det 27 meter høje pariserhjul, store og små rutsjebaner, karruseller, radiobiler og det 20 meter høje tårn Sky Drop.

De fleste aktiviteter er målrettet børn op til 10-12 år, men f.eks. tårnet og den store rutsjebane appellerer til alle aldersgrupper. Blandt de lokale gæster er især tyrene meget populære. På dem konkurrerer de unge om hvem der kan blive siddende i længst tid.

For de mindste er der en udendørs legeplads med hoppeborge, klatrevægge og lignende.

Der er også et kæmpe indendørsområde. Her er der ikke mindre end 16 bowlingbaner og en populær 4D biograf. Indenfor er der også flere områder med spillemaskiner, flippermaskiner, billard og airhockey. Når sulten melder sig er der flere spisesteder, herunder en kinesisk restaurant.

Det er dog ikke underholdning det hele. Holiday World har også et fitness center på 2.500 m2, hvilket gør det til det største fitness center på sydkysten af Gran Canaria. I det tilknyttede wellness center er der mulighed for massage m.m.

Ud på aftenen åbner barerne og diskotekerne i Holiday World. Her er der en blanding af live musik, shows og så naturligvis dansemusik på diskotekerne. Mest populær er den irske bar Moonlight Pub.  

Åbningstider: De fleste forlystelser i Holiday World har åbent dagligt fra kl. 18:00. Barer og diskoteker åbner kl. 22:00 og har normalt åbent til kl 4:00.

Holiday World Gran Canaria

Holiday World

Sky drop

Holiday World

Holiday World

Holiday World

Holiday World

Holiday World

Holiday World

Holiaday World arcade

Holiday World bowling

 
   

 

 

Kontakt · Privacy policy