Svenska  Norsk  Norsk

 

Billiga resor till

Gran Canaria

 

 


Startsida

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Karta

Hotell

Topp 10 stränder

Aktiviteter

Klimat
 

 

  Holiday World

Holiday World i Maspalomas är Gran Canarias största tivolipark. Här erbjuds traditionella nöjen, som det 27 meter höga pariserhjulet, stora och små rutschkanor, karuseller, radiobilar och det 20 meter höga tornet Sky Drop.

De flesta aktiviteter vänder sig till barn upp till 10-12 år, men t.ex. tornet och den stora rutschkanan tilltalar alla åldersgrupper. Bland lokala gäster är särskilt tjurarna mycket populära. På dem tävlar den yngre publiken om vem som kan bli sittande längst. För de minsta finns det en utomhus lekplats med hoppborgar, klätterväggar och liknande.

Det finns även ett enormt inomhusområde. Här hittar man inte mindre än 16 bowlingbanor och en populär 4D biograf. Det finns även flera områden med spelmaskiner, flippermaskiner, biljard och airhockey. Och när hungern gör sig påmind kan man stilla den på någon av flertalet matställen, bland annat en ytterst populär kinesisk restaurang.

Det är dock inte bara underhållning. Holiday World har också ett fitnesscenter på hela 2 500 m2, vilket gör det till det största fitnesscentret på Gran Canarias södra kust. I anslutning till centret finns även ett wellnesscenter där man bland annat kan få massage m.m.

Framåt kvällen öppnar barerna och diskoteken i Holiday World. En blandning av livemusik, shower och så naturligtvis dansmusik på diskoteken hörs från flera håll. Mest populär är den irländska baren Moonlight Pub.

Öppettider: De flesta nöjen i Holiday World har öppet varje från kl. 18:00. Barer och diskotek öppnar kl. 22:00 och har normalt öppet till kl. 4:00.

Holiday World Gran Canaria

Holiday World

Sky drop

Holiday World

Holiday World

Radiobilar

Holiday World

Holiday World

Holiday World

Holiaday World arcade

Holiday World bowling

 
   

 

   
 

Privacy policy