Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

  Maspalomas

Maspalomas ligger vest for Playa del Inglés. Sammen med Meloneras er disse tre feriestedene praktisk talt smeltet sammen til et stort feriested.

Sammenlignet med Playa del Inglés er Maspalomas ganske rolig, og er et opplagt valg for familieferier. Hotellkjeden Riu tilbyr mange store familiehoteller i Maspalomas.

Stranden i Maspalomas
Playa de Maspalomas er en av de største strendene på Gran Canaria. Stranden er 5-6 kilometer lang og opptil 100 meter vid, så det er rikelig med plass til å boltre seg i den finkornede, gylne sanden.

De fleste barnefamiliene nyter stranden sør for fyrtårnet 'Faro de Maspalomas'. Der er det også en liten promenade med restauranter og butikker. Toaletter finner man også her.

Stranden i Maspalomas har en stor og populær seksjon for nudister. Den ligger i nærheten av Playa del Inglés.

Restauranter og uteliv
Det er massevis av restauranter i Maspalomas. De fleste av dem ligger i sentrene, f.eks. det populære senteret 'Faro II'.

Utelivet er ganske rolig i Maspalomas, men distansen er kort til det hektiske utelivet i Playa del Inglés.

Aktiviteter
Maspalomas har mange aktiviteter å tilby både barn og voksne. Den vakre sanden, sanddynene og ørkenen er selvsagt en aktivitet i seg selv, og det er til og med mulig å ri en kamel på sanddynene.

Men feriestedet inviterer deg også til Gran Canarias største fornøyelsespark, Holiday world, som byr på tradisjonelle fornøyelser som berg-og-dal-bane, skytetelt, karuseller og et 27 meter høyt pariserhjul.
Det største badelandet i Gran Canaria ligger også i Maspalomas. Det er så mye som 33 sklier og flere basseng, med og uten bølger.

Det er også en utfordrende golfbane, Campo de Golf de Maspalomas. Den ligger helt ute ved sanddynene og har tidligere vært gjenstand for internasjonale turneringer.
 

 

Maspalomas ørkenen

Maspalomas

Maspalomas stranden

Campo de Golf de Maspalomas

 
 
 
 
      

Maspalomas kart

 

 
 

 

 

Privacy policy