Svenska  Norsk  Norsk

 

Gran Canaria

Familjehotell

 

 


Startsida

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Karta

Hotell

Topp 10 stränder

Aktiviteter

Klimat

 

 

  Maspalomas

Maspalomas ligger väst om Playa del Inglés. De tre orterna Playa del Inglés, Meloneras och Maspalomas ligger väldigt nära varandra och bildar en stor semesterort.

Jämfört med Playa del Inglés, är Maspalomas en ganska lugn ort och ett perfekt val för barnfamiljer.

Sunweb: Billiga resor till Maspalomas.

Stranden i Maspalomas
Maspalomas strand är en av de bästa stränderna på Gran Canaria. Stranden är 5-6 kilometer lång och upp till 100 m bred, vilket innebär mycket plats att leka och tumla runt i den fina gyllene sanden.

De flesta barnfamiljerna uppskattar stranden söder om fyren 'Faro de Maspalomas'. Här ligger också en liten strandpromenad med restauranger och affärer. Toaletter finns här också.

Stranden i Maspalomas har ett stort populärt område för nudister. Den ligger nära Playa del Inglés. Lite längre bort ligger också en populär del för homosexuella.

Restauranger och nattliv i Maspalomas
Det finns massor av restauranger i Maspalomas, många av dem ligger i de olika centra, till exempel det populära 'Faro II centret'.

Nattlivet är ganska lugnt i Maspalomas, men avståndet är väldigt litet till det hektiska nattlivet i Playa del Inglés.

Aktiviteter i Maspalomas
Maspalomas erbjuder många aktiviteter för barn och vuxna. Att besöka den underbara stranden, sanddynerna och öknen är självklara aktiviteter. Det är till och med möjligt att rida kamel på sanddynerna.

Orten inbjuder dig till en av Gran Canarias största nöjesparker, Holiday world. Nöjesparken erbjuder vanliga nöjesfält som bergochdalbana, skytte tält, karuseller och ett 27 meter högt pariserhjul.

Den största vattenparken i Gran Canaria ligger i Maspalomas. Där finns det så många som 33 rutschbanor och flera simbassänger, med och utan vågor.

Sist men inte minst, finns det också en utmanande golfbana, Campo de Golf de Maspalomas. Den ligger ända ute på sanddynerna, och internationella turneringar har spelats på den.
 

 

Sanddynerna i Maspalomas

Maspalomas hotel

Maspalomas strand

Campo de Golf de Maspalomas

 
 
 
 
      

Maspalomas karta

 

 
 

 

 

Privacy policy