Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

  Palmitos Park

Palmitos Park har i årtier vært en av Gran Canarias mest populære attraksjoner. Til å begynne med var parken mest kjent for sitt papegøyeshow, men det utgjør nå kun en mindre del av det samlede inntrykket.

Parken er nå en blanding av en zoologisk hage, flere ulike show og botanisk hage. De som har besøkt Loro Parque på Tenerife kjenner konseptet. Ved direkte sammenligning har Loro Parque bedre show, mens Palmitos Park har en flottere flora.

På dyresiden er hovedvekten lagt på spesielt mange flotte og fargerike fugler. De holdes til dels i tradisjonelle bur, men flere steder er det store områder med nett over hvor besøkende kan gå inn og oppleve fuglene på nært hold. Det gjelder for øvrig også for sommerfuglene.

Det er likevel også mange firbente dyr som holder seg nede på bakken. De store og tunge Galapagos skillpaddene flyr i hvert fall ingen steder! Krokodillene beveger seg heller ikke mye, mens det er mer liv i de søte nesebjørnene.

I tillegg til papegøyeshowet er det også show med rovfugler (falker og ørner) som flyr langt av gårde, men som imponerende nok kommer tilbake igjen. Endelig er det delfinshowet som er det største showet i Palmitos Park. For ekstra betaling er det mulig å komme helt tett inn på delfinene før/etter showet. Ved siden av delfinbassenget er det en 'grotte' med noen store akvarier.

På den botaniske siden har Palmitos Park over 1.000 palmer fordelt på mer enn 40 arter. Det er likevel særlig parkens mer enn 150 kaktusarter som imponerer. Det er også et flott orkidé-hus i parken.

Palmitos Park ligger på den sørlige siden av Gran Canaria, ca. 10 km nord for Maspalomas. Det går spesielle busser til parken fra flere av de store feriebyene. Se nettstedet deres for priser og åpningstider.

Palmitos Park

Flamingo

Eksotiske fugle i Palmitos Park

Fugler i Palmitos Park

Marabu stork

Kaktus i Palmitos Park

Krokodiller

Næsebjørn

Delfiner i Palmitos Park

 

 

 

   
 

Privacy policy