Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

 

Patalavaca

Patalavaca ligger rett nord for Arguineguin på sørkysten av Gran Canaria. De to feriestedene har praktisk talt vokst sammen til ett.

Patalavaca er et lite og nokså stille feriested. De fleste hotellene i Patalavaca har tre eller fire stjerner og det er et bra utvalg av restauranter. Det beste hotellet er det 5-stjerners Radisson Blu Resort.

Nær Patalavaca ligger det luksuriøse Anfi del Mar, et imponerende norsk timeshare-kompleks med over 800 leiligheter, privat marine, shoppingsenter, aktivitetssenter osv.

Strender i Patalavaca
Patalavaca har sine egne små strender, men det finnes to gode alternativer til dem.

Du kan enten dra til hovedstranda i Arguineguin eller du kan gå i ti minutter langs en kyststi til stranda Anfi del Mar. Denne kunstig oppbygd stranden er dekket med den fineste hvite sanden, importert dirkete fra Bahamas. Det er en veldig grunn strand, perfekt for barn, og en av de beste strendene på Gran Canaria.

Restauranter og nattliv i Patalavaca
Når du tenker på Patalavacas størrelse, er utvalget av restauranter nokså imponerende. Du finner til og med flere restauranter innen gåavstand i Arguineguin.

Nattlivet er veldig avslappet i Patalavaca. Det er noen barer og litt underholdning på noen av hotellene. De som vil ha et mer livlig nattliv kan finne det i Puerto Rico som er omtrent 10 minutter unna med taxi.

Aktiviteter i Patalavaca
Fra naboferiestedet Arguineguin går det båter til Puerto Rico, hvorfra de seiler videre til det nydelige feriestedet Puerto de Mogan.

Det største markedet på Gran Canaria holdes hver tirsdag morgen i nabobyen Arguineguin.
 

 

Patalavaca strand

Patalavaca Gran Canaria

Patalavaca hotel

Anfi del Mar strand

 
 
 
 
      

Patavalaca kart

 

 

 
 

 

 

Privacy policy