Svenska  Norsk  Norsk

 

Gran Canaria

Familjehotell

 

 


Startsida

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Karta

Hotell

Topp 10 stränder

Aktiviteter

Klimat

 

 

  Patalavaca

Patalavaca ligger strax norr om Arguineguin på Gran Canarias sydkust, men de två orterna har med tiden vuxit ihop till en.

Patalavaca är en liten och ganska lugn ort. De flesta hotellen i Patalavaca är tre eller fyrstjärniga, och det finns ett gott utbud av restauranger.

Anfi del Mar, ett norskt, lyxigt och imponerande timeshare komplex, som ligger nära Patalavaca. Det har över 800 lägenheter med en privat småbåtshamn, köpcentrum och aktivitetscentrum.

Stränder i Patalavaca
Patalavaca har sina egna små stränder, men det finns två andra bra alternativ till dem .

Man kan antingen åka till huvudstranden i Arguineguin, eller gå 10 minuter utefter strandpromenaden till stranden Anfi del Mar. Den vita stranden är täckt med den allra finaste sanden, direktimporterad från Bahamas. Stranden är mycket långgrund, perfekt för barn och är utan tvekan en av de bästa stränderna i Gran Canaria.

Restauranger och nattliv i Patalavaca
I förhållande till Patalavacas storlek, är utbudet av restauranger ganska imponerande. Det finns dessutom ännu fler restauranger på gångavstånd, i Arguineguin.

Nattlivet är väldigt lugnt i Patalavaca. Det finns några barer och lite underhållning vid några av hotellen. Vill man ha livligare nattliv, finns det i Puerto Rico, ungefär 10 minuter med taxi från Patalavaca.

Aktiviteter i Patalavaca
Från grannorten Arguineguin, går det båtar till Puerto Rico. Därifrån går de vidare till den underbara orten Puerto de Mogan.

Den största marknaden i Gran Canaria hålls varje tisdagsmorgon i grannorten Arguineguin.

 

Patalavaca strand

Patalavaca Gran Canaria

Patalavaca hotel

Anfi del Mar strand

 
 
 
 
      

Patalavaca karta

 

 
 

 

 

Privacy policy