Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

  Playa del Cura

Playa del Cura ligger på Gran Canarias varme og solrike sørkyst. Den langt større feriebyen, Puerto Rico, er bare noen få kilometer unna.

Playa del Cura er en avslappet og harmonisk liten ferieby. Utover sandstranden, så er byens samlingspunkt det lille senteret midt i byen. Her ligger det et supermarked, et par turistbutikker og et lite utvalg barer, kafeer og restauranter.

Stranden i Playa del Cura
Playa del Cura har en 300 meter lang strand, som ligger foran feriebyens hoteller.

Den østlige halvdelen av stranden har finkornet lavasand. Her leies det ut solsenger og parasoller, og det finnes dusjer til å skylle havvannet av kroppen.

Stranden ligger forholdsvis ubeskyttet til, så på dager med strømmer fra sør og sørvest, kan det være bølger og understrømmer i vannet. Vanligvis er det en livredder på plass som holdet et øye på badegjestene.

Restauranter og natteliv
Bortsett fra hotellrestaurantene, ligger de fleste spisestedene i byens lille senter. Utvalget er bra til en ukes ferie, men ellers er det ikke langt til restaurantene i Puerto Rico.

Nattelivet er forholdsvis stille og rolig, men det ligger et par barer i sentrum, hvor man kan nyte en drink på kvelden. Skal det være livligere, så ligger Puerto Ricos mange barer og diskoteker ikke langt unna.

Severdigheter og aktiviteter
Det er ingen severdigheter og aktiviteter av betydning i selve Playa del Cura, men det er mulig å ta turen til nærliggende byer som Puerto Rico eller det pittoreske Puerto Mogan.

Lenger mot øst ligger noen av Gran Canarias største attraksjoner, som Palmitos Park og Aqualand. Det går buss direkte til disse fra Puerto Rico.

Les mer om severdigheter og aktiviteter på Gran Canaria her.
 

 

Playa del Cura

Playa del Cura senter

Playa del Cura Gran Canaria

 
 
 
 
      

Playa del Cura kart

 

 
 

 

 

Privacy policy