Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

 

Playa del Inglés

Playa del Inglés er helt klart det største og mest besøkte feriestedet på Gran Canaria. I Europa er det kun et par feriesteder større enn Playa del Inglés.

Feriestedet har alt. Gigantisk strand med sitt eget eksklusive ørkenområde, golfbane, fem store kjøpesentre, massevis av restauranter og det villeste nattlivet på Gran Canaria.

Det er hoteller i alle mulige størrelser og kvaliteter. Et svært godt hotell til prisen er det familievennlige IFA Continental Hotel, som har barnebasseng, barneklubb og spillehall. Det har også et treningsrom.

Stranden i Playa del Inglés
Stranden i Playa del Inglés er milelang og har myk gylden sand. Den starter med å gå mot sør og fortsetter vest, hele veien til fyrtårnet i Maspalomas.

Stranden er ikke særlig grunn, og er derfor ikke passende for små barn. Det er mange vannaktiviteter å velge mellom, blant annet vannski, bananbåt, jetski og parasailing.

Den sørlige delen av stranden består av den berømte Maspalomas-ørkenen som imponerer med sine flotte sanddyner. Denne delen av stranden er også populær blant naturister og homoseksuelle.

Restauranter og nattliv i Playa del Inglés
Det er utallige restauranter i Playa del Inglés. De fleste av disse ligger i de fem store sentrene hvor av Yumbo-senteret har flest restauranter.

Nattlivet er spesielt hektisk i Kabash-senteret og det nærliggende Metro-senteret. Disse er fylt med barer, discoer og nattklubber.

Aktiviteter i Playa del Inglés
Det finnes mange aktiviteter for hele familien i Playa del Inglés, blant annet arkader, mini-golf, tennis, golf, dykking, fallskjermhopping, og go-carts. En annen veldig populær aktivitet i Playa del Inglés er en tur rundt Maspalomas-sanddynene på en kamelrygg.

Den største vannparken på Gran Canaria ligger nært Maspalomas. Vannparken tilbyr dusinvis av vannsklier, svømmebassenger og en bølgemaskin for å holde barn og voksne underholdt hele dagen.
 

 

Playa del Ingles

IFA Continental Hotel

Playa del Ingles

Playa del Ingles shopping Center

 

 
 
 
 
      

Playa del Ingles kart

 

 
 

 

 

Privacy policy