Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

  Playa Taurito

Playa Taurito er et lite, stille og nokså elegant feriested på den sørvestlige kysten av Gran Canaria, som tiltrekker seg familier med små barn og par av alle aldre.

Hotellene strekker seg opp på klippene på begge sider av den langstrakte dalen. Sentrum av feriestedet er et stort badekompleks og et godt utvalg av sport- og fritidsfasiliteter for hele familien.

Hotel Paradise Lago Taurito ligger sentralt plassert og har en gratis vannpark, utendørsbasseng og treningsstudio. Mulighet for trådløs internett på rommet.

Stranden i Playa Taurito
Stranden i Playa Taurito er som mange andre Gran Canaria-strender menneskelaget. Lavasanden er nokså mørk og er delvis blandet med små steiner.

Selv om stranden ligger godt i ly, kan ugunstige vindretninger og strømninger gjøre stranden mindre passende for små barn.

Bak stranden finner du et flott badekompleks. Med mange forskjellige bassenger, vannsklier og andre aktiviteter er det garantert moro for hele familien. Inngangsavgiften er 10 Euro, inkludert solsenger.

Restauranter og nattliv i Playa Taurito
De fleste restaurantene i Playa Taurito er hotellrestauranter, men det er et par restauranter og cafeer i sentrum av feriestedet.

Nattlivet i Playa Taurito er veldig dempet med større hoteller som tilbyr ettermiddagsunderholdning. De som ser etter mer livlige omgivelser kan besøke nærliggende Puerto Rico.

Aktiviteter i Playa Taurito
Playa Taurito tilbyr mange sport- og fritidsaktiviteter for hele familien, som for eksempel squash, tennis, minigolf og bowling.

Videre er det et dykkesenter i Playa Taurito med timer og ekskursjoner tilgjengelig for dykkere av alle dyktighetsnivåer.

Flere aktiviteter, inkludert vannsporter og diverse båtutflukter, finnes i naboferiestedet Puerto de Mogan.
 

 

Playa Taurito

Playa Taurito - Gran Canaria

Playa Taurito strand

Playa Taurito hotell

 
 
 
 
      

Playa Taurito kart

 

 
 

 

 

Privacy policy