Svenska  Norsk  Norsk

 

Gran Canaria

Familjehotell

 

 


Startsida

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Karta

Hotell

Topp 10 stränder

Aktiviteter

Klimat

 

 

 

Playa Taurito

Playa Taurito är en liten, tyst och tämligen vacker ort på Gran Canarias sydvästkust, något som tilltalar såväl småbarnsfamiljer som par i alla åldrar.

Hotellen breder ut sig på båda sidor om den långsträckta dalen. I ortens centrum finns en stor poolanläggning och en rad sport- och fritidsanläggningar för hela familjen.

Stranden i Playa Taurito
Stranden i Playa Taurito är som många andra stränder på Gran Canaria gjorda på artificiell väg.

Lavasanden är ganska mörk och delvis blandad med småsten. Trots att stranden är väl skyddad, är den inte idealisk för små barn, på grund av ofördelaktiga vindar och undervattensströmmar.

Bakom stranden finns en härlig poolanläggning. De många olika bassängerna, vattenrutschbanorna och andra aktiviteter, gör det till en garanterat rolig tid för hela familjen. Inträdesavgiften är ungefär €10, inklusive solsäng.

Restauranger och nattliv i Playa Taurito
De flesta restauranger i Playa Taurito är hotellrestauranger, men det finns också några restauranger och kaféer centralt på orten.

Nattlivet i Playa Taurito är förhållandevis lugnt, men de större hotellen erbjuder kvällsunderhållning. De som önskar livligare platser, kan besöka det närliggande Puerto Rico.

Aktiviteter i Playa Taurito
Playa Taurito erbjuder flera sport och fritidsaktiviteter för hela familjen, såsom squash, tennis, minigolf och bowling.

Det finns dessutom ett dykcenter vid Playa Taurito, med lektioner och utflykter för alla dykare, oavsett erfarenhetsnivå.

Flera aktiviteter, inklusive vattensporter och båtutflykter finns på grannorten Puerto de Mogan.

 

Playa Taurito

Playa Taurito - Gran Canaria

Playa Taurito strand

Playa Taurito aktiviteter

 
 
 
 
      

Playa Taurito karta

 

 
 

 

 

Privacy policy