Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima


 

 

 

 

Puerto Mogán

Idylliske Puerto Mogán er vel nok den flotteste turistby på Gran Canaria. Byen er kendetegnet ved hvidkalkede husmure, som farverige bougainvilleaer klatrer op ad – og ikke mindst ved de mange små charmerende kanaler. Gran Canarias Venedig kaldes byen også for.

De lave huse, de bilfrie gader og de mange blomster giver Puerto Mogán en utrolig hyggelig atmosfære. Byen var oprindeligt en lille fiskerby, men i løbet af 80’erne blev den forvandlet til den vidunderlige by den er i dag.

Hotellerne er overvejende kun få etager høje og af relativ høj standard. Det gælder også det firestjernede Hotel Cordial Mogan Playa, der ligger kun 300 meter fra både strand og centrum. Hotellet får utroligt gode anmeldelser af gæsterne.

Strande
Den kunstigt anlagte strand, som ligger meget centralt, er relativt lavvandet og består af finkornet sand importeret fra Sahara. En fin strand, der er cirka 250 meter lang.

Restauranter og natteliv
Puerto Mogán har mange restauranter og caféer. Der er rigtig gode muligheder for at spise fisk og skaldyr. Nattelivet er meget stille i Puerto Mogán, men der er altid muligheden for en taxa til f.eks. Puerto Rico.

Aktiviteter
Fra Puerto Mogán kan man tage på udflugter med båd. Mest populær er turen til Puerto Rico, hvortil båden sejler minimum én gang i timen i dagtimerne. Er man heldig får båden følgeskab af nogle delfiner et stykke af vejen.

En lidt mere speciel bådtur er turen med 'Yellow Submarine', der som navnet antyder, er en ubåd!

Fredag er markedsdag i Puerto Mogán. Markedet byder på det samme som de fleste andre markeder, men det til trods er tilstrømningen af stor.
 

 

Puerto Mogan strand

Puerto Mogán

Puerto de Mogan

 
 
 

Sunweb: 1 uge på Gran Canaria fra 2.989 - se rejser her

 
      

Puerto de Mogan kort

 

 
 

Kontakt · Privacy policy