Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

 

Puerto Rico

Puerto Rico er det nest største og mest solrike feriestedet Gran Canaria har å tilby. Ikke rart det er så populært hos sol-søkende turister fra Skandinavia.

Puerto Rico var opprinnelig et lite fiskesamfunn, men på 1970-tallet tok de endelig i bruk det behagelige klimaet ved byggingen av flere hoteller. Senere begynte disse å klatre oppover fjellsidene, og i dag er det et stort utvalg av forskjellige hoteller.

Et av de beste hotellene er Marina Suites. Det ble bygget i 2004, har en perfekt utsikt over marinaen og ligger like ved strand og sentrum.

Strender i Puerto Rico
Den kunstige stranden i Puerto Rico er omtrent 350 meter i lengden og er laget av fin, gylden sand. Stranden er tett dekket med solsenger, men det finnes steder hvor det er mulig å ligge ned på et håndkle. Stranden har relativt grunt vann og er veldig barnevennlig.

Fra den tilgrensende havnen i Puerto Rico kan du paraglide, leie jet-ski, motorbåter og mye mer.

Ikke langt unna Puerto Rico finner du det mindre feriestedet Playa de Amadores. Playa de Amadores har en flott strand med hvit sand og forlokkende turkist vann. En vakker sti har blitt lagt langs kystlinjen til Playa de Amadores, og gåturen tar omtrent 25 minutter.

Restauranter og nattliv i Puerto Rico
Puerto Rico har utallige restauranter. De er hovedsakelig konsentrert på tre områder, nemlig de to sentrene ’Puerto Rico’ og ’Europe’, i tillegg til rett nede ved stranda.

Nattlivet er veldig livlig med et stort utvalg av barer og diskoteker, igjen hovedsakelig på sentrene.

Aktiviteter i Puerto Rico
Fra havnen i Puerto Rico er det mulig å ta en dypvannsfisketur. Hoved-fiskesesongen er fra mai til september og forskjellige typer sverdfisk, haier og tunfisk fiskes opp.

Det seiler flere personferger til Puerto de Mogan og Arguineguin. Turen langs Gran Canarias kyst er interessant i seg selv og det er definitivt verdt å bruke en dag i det vidunderlige feriestedet Puerto de Mogan.

Hvis du vil prøve noe annerledes, er det mulig å tilbringe en uforglemmelig dag på Atlanterhavet om bord en av Europas største katamaraner, som går fra havnen i Puerto Rico.

For barna er det en vannpark i Puerto Rico, og i sentrum er det en nydelig park med lekeplasser, karuseller og mer.
 

  Puerto Rico

Puerto Rico strand

Park i Puerto Rico

Puerto Rico center

Puerto Rico

 
 
 
 
      

Puerto Rico kart

 

 

 
 

 

 

Privacy policy