Norsk  Svenska  Norsk

 

Billige rejser til
Gran Canaria

   


Forsiden

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa del Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Rico
 Puerto Mogán

 Puerto Nieves
 San Agustin

Kort

Attraktioner

Top 10 strande

Rejser

Vejr og klima 

 

  Sioux City

Sioux City på Gran Canaria ligner de westernbyer, som vi kender fra klassiske cowboyfilm. Det er ikke underligt, for nogle af de største cowboyfilm er faktisk optaget i Sioux City. Det gælder ikke mindst 'En nævefuld dollars' fra 1964, der er instrueret af Sergio Leone, og har selveste Clint Eastwood i hovedrollen. 

Sioux City har alle de bygninger du kan forestille dig. Sheriffens kontor (med fængsel) ligger tæt på byens bank, og på den anden side af gaden ligger saloonen. Længere nede af hovedgaden ligger hotellet og til sidst kommer kirken. En bedemand er der naturligvis også...

Hele byen ser lidt slidt ud, men det gjorde datidens westernbyer højest sandsynligt også. Der er til gengæld masser af liv i byen. I løbet af dagen er der forskellige shows med f.eks. bankrøverier, slåskampe og can can dans inde i saloonen. Der går også flere 'indbyggere' rundet i byen, så det er muligt at få taget et billede sammen med sheriffen.

I udkanten af westernbyen er der nogle forskellige dyr, f.eks. køer, geder, hjorte, jordegern og forskellige krybdyr. Lidt udenfor byen ligger indianerreservatet, som dog er knapt så spændende.

For børn med en lille cowboy i maven er Sioux City et spændende sted at være et par timer. De forskellige shows kører hele dagen, men showet på den store udendørs scene ligger normalt om eftermiddagen.

Sioux City ligger lidt nord for San Agustin, og kan nås med bil eller taxa. Der går ikke busser.

Westernby

Diligence

Western bank

Sherif

Heste i westernbyen Sioux City

Kirke i westernby

Hjorte

Bedemand i westernby

Sioux City show

Udendørsscenen i Sioux City

 
   

 

 

Kontakt · Privacy policy