Norsk  Svenska  Norsk

 

Gran Canaria reiser

Velg fly og hotell

     


Startside

 Amadores
 Arguineguin
 Bahia Feliz
 Las Palmas
 Maspalomas
 Meloneras
 Patalavaca
 Playa del Cura
 Playa Inglés
 Playa Taurito
 Puerto Mogan
 Puerto Nieves
 Puerto Rico
 San Agustin


Kart

Attraksjoner

Topp10 strender

Hoteller

Vær og klima

Billeie

 

 

  Sioux City

Sioux City på Gran Canaria ligner de westernbyene som vi kjenner fra klassiske cowboyfilmer. Det er ikke så merkelig for noen av de største cowboyfilmene er faktisk spilt inn i Sioux City. Det gjelder ikke minst 'A Fistful of Dollars' fra 1964, som er instruert av Sergio Leone og har selveste Clint Eastwood i hovedrollen.

Sioux City har alle de bygningene du kan forestille deg. Sheriffens kontor (med fengsel) ligger helt inntil byens bank og på den andre siden av gaten ligger saloonen. Lengre nede i hovedgaten ligger hotellet og til sist kommer kirken. En begravelsesagent er det naturligvis også der...

Hele byen ser litt slitt ut, men det gjorde datidens westernbyer høyst sannsynlig, også. Det er til gjengjeld mye liv i byen. I løpet av dagen er det forskjellige show med f.eks. bankran, slåsskamper og can can dans i saloonen. Det går også flere 'innbyggere' rundt i byen så det er mulig å få tatt et bilde sammen med sheriffen.

I utkanten av westernbyen er det flere forskjellige dyr, f.eks. kuer, geiter, hjorter, jordekorn og forskjellige krypdyr. Litt utenfor byen ligger indianerreservatet som neppe er like spennende.

For barn med en liten cowboy i magen er Sioux City et spennende sted å være et par timer. De forskjellige showene går hele dagen, men showet på den store utendørs scenen foregår vanligvis om ettermiddagen.

Westernby

Diligence

Western bank

Sherif

Heste i westernbyen Sioux City

Kirke i westernby

Hjorter

Begravelsesagent i Sioux City

Sioux City show

Sioux City utendørs scene

 

 

   
 

Privacy policy